Кой са новите народни представители от Ловешко?

Снощи късно ЦИК излезе с решение кои са новите депутати от 11 МИР – Ловеч.

Д-р Анатолий Великов Йорданов е роден в Ловеч, на 53 години е. Завършва медицина в Медицинска академия – Плевен, след което Обществено здраве и здравен мениджмънт в Медицинска академия – София.По професия е лекар – ортопед. Семеен е, с едно дете. Областен координатор на ГЕРБ. Избран от мажоритарния вот.

Д-р Станка Лалева Шайлекова, 49-годишна, родена в Троян. Завършила е висше медицинско образование. Работи като лекар-уролог в Общинска болница-Троян. Общински съветник. Съпругът й е шеф на Пожарната в Троян. Имат две деца – син и дъщеря ученици. В листата на ГЕРБ бе на второ място.

Доц. д-р Михаил Николовски, 54-годишен, роден в Тетевен, с висше медицинско образование. Бивш завеждащ отделение по Бъбречна трансплантация към Клиника по урология в Александровска болница. Доцент към катедра по урология на Висш Медицински Факултет на Медицински университет. Специализирал хирургия и урология във Франция, владее перфектно френски език. Сега е шеф на Първа градска болница – София. Семеен, съпругата му е доцент в МВР-болница. Имат една дъщеря, която е юрист. В листата на ГЕРБ бе на трето място.

Кирил Гумнеров е областен координатор на АТАКА. Името му е сред учредителите и членовете на Националния контролен съвет на партията. Гумнеров е баща на две дъщери. Завършил е Варненския университет със специалност „Счетоводство и контрол“. Водач на листата на АТАКА. Неговото влизане в парламента стана известно след преизчислението в ЦИК.

Евгени Узунов е роден на 30 юли 1952 г. в Ловеч. Завършил е икономика, работил е в министерството на финансите и в министерство на транспорта. От 10 г. работи в холдинг „Стара планина“. Член е на Висшия съвет на БСП. Областен лидер на БСП – Ловеч. След последните промени в Изпълнителното бюро стана един от шестимата секретари на Сергей Станишев и оглави Националния предизборен център. Водач на листата на Коалиция за България.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.