Синята коалиция е с усещане за победа

Усещането е за победа, сподели на срещата на Синята коалиция във вторник с журналисти в Ловеч Светослав Малинов, втори в листата за Европарламента. С него бяха и други кандидат-евродепутати, както и от националната листа.
Спойката между СДС и ДПС изпълва хората с ентусиазъм, две места са сигурни, борим се за трето, уточни Малинов за колко места се борят.
Едва ли може да се нарече управлението на Тройната коалиция успешно, тъй като е усвоило едва 0,62% от еврофондовете, поясни още Малинов.
На 2 юни ще е голямата предизборна среща на Синята коалиция в Ловеч с участието на водача Надежда Михайлова, уточни Петър Николов, водач на ловешката листа за парламентарни избори.
Той разви тезата, че Сините са против приемата на софийските боклуци в Ловеч, тъй като тази екологична бомба ще унищожи туристическия облик на града.
Мартин Димитров закъсня за срещата, тъй като рано сутринта Синята коалиция внесе документите си за изборна регистрация за парламентарните избори.
Поставихме СДС където е естественото й място, като част от Синята коалиция, каза лидерът Димитров.
Той сподели, че според последните прогнози Сините (10 – 12 %) са вече пред „Атака” и много близо до ДПС. Попитан за обещаните от социалистите строежи на заводи край Ловеч, Димитров контрира: „Те имаха цели 4 години време да строят заводи, но започнаха на финала. Същото като с магистрала „Тракия”.
Десницата винаги е измъквала страната от криза, сега пак ще го направим заедно с ГЕРБ, закани се лидерът на СДС.
Накрая Мартин Димитров цитира Петя Ставрева от БЗНС, която казала за Синята коалиция, че това е националният отбор на българската демокрация.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.