Въвежда се временна организация на движението по път II-35 Плевен-Троян-Кърнаре

От понеделник, 25.05.2009 г., до 15.11.2009 г. се въвежда временна организация на движението по път II-35 Плевен-Троян-Кърнаре от км 46+105 до км 66+410,49 (от кръстовището за с. Хлевене до кръстовището за с. Дълбок дол).
Движението на МПС ще става без отбиване, с ограничение на скоростта за изпреварване и в лентата, в която не се извършват ремонтни работи. В зоните на остри криви и на ограничена видимост ще има подсигурени регулировчици.
При ремонта на съоръженията на км 49+442 и км 51+442, движението ще се регулира със светофарни уредби. Изпълнител на ремонтните дейности е “ПИ ЕС АЙ” АД – Стара Загора.
Временната организация на движението е във връзка с рехабилитация на път II-35 “Плевен-Троян-Кърнаре”, подобект от “ЛОТ № 2 Северозападен и Централен северен регион”.
Проектът е по Програма “Държавни инвестиционни заеми”, с финансиращи институции Световна банка – 75% и Републикански бюджет – 15%. Дейностите по проекта включват усилване и подобряване на нивелетата на 45 км второкласни пътища, осигуряване на ново и подобряване на съществуващото пътно отводняване, възстановяване на хидроизолацията на съоръженията, подмяна на предпазни огради и парапети и осигуряване на вертикална сигнализация и вертикална маркировка.

Въвежда се временна организация на движението по път I-4 в участък на с. Брестница

От понеделник, 25.05.2009 г., до 30.05.2009 г. се въвежда временна организация на движението по път I-4 за обект по проект Транзитни пътища IV – ЛОТ № 5, в участъка на с. Брестница от км 3+101 до км 6+570.
Движението на МПС ще се извършва с двупосочно отбиване по обходен маршрут: пътен възел “Коритна”, км 0+000 – път I-3, кръстовище в с. Златна Панега – път III-103 ( м. “Бакъла”) – път I-4, км 7+100 и обратно.
Кръстовището в с. Златна Панега ще се регулира със трисекционна светофарна уредба.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.