Мартайн Елхерсма се среща с редактора на „Народен глас“

Да се информира как върви борбата с корупцията в Ловеч, Мартайн Елхерсма (Martijn Elgersma), заместник-посланик на посолството на Холандия у нас, проведе миналата седмица близо двучасова среща с главния редактор на НГ Цветан Тодоров. Как местната власт се отнася към процеса на прозрачноста, какви конфликти на интереси има, дали хората подкрепяват членството в ЕС и демократичните процеси – за това попита дипломатът.
По-рано групата на холандското посолство се срещна със зам.- кмета на Ловеч Пламен Петков и с Мария Недялкова, създател и директор на Дневен център за деца и възрастни с умствени увреждания, известна, според поредицата „Достойните българи“, като Майка Тереза.
Задължително е да чуете и друга гледна точка към процесите в Ловеч, защото управляващите ще ви представят всичко в прекрасна светлина, но ще ви спестят истината за съдебните делата, които водеха срещу НГ, категоричен бе Цветан Тодоров. Виждам, че парите на Кралство Холандия по програма МАТРА не са отишли напразно, каза в заключение Мартайн Елхерсма.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.