Евгени Узунов води листата на БСП в Ловеч?!

Евгени Узунов, областен лидер на БСП в Ловеч и шеф на предизборния щаб на „Позитано 20“, ще води червената листа в Ловеч. Тази версия изплува от разразилата се тиха война в червената централа и нейните отблясъци в печата. Засега е под въпрос „ловешкият абонамент“ на Янаки Стоилов, с повече шансове е като че ли Донка Михайлова.
Реденето на листите на БСП за бъдещия парламент е обтегнало отношенията в столетницата на местно ниво. Понеже Сергей Станишев мълчи по този ключов въпрос, нервите на сегашните депутати са изпънати до крайност. Въртележка в БСП освобождава много от водаческите места на листите. Поне в половината от областите има вътрешни конфликти. Към момента около 10 района нямат установен водач.
Най-голям е конфликтът в Ловеч, констатира в. „Монитор“. Въпреки че Янаки Стоилов се ползвал с популярност, мнозина твърдят, че в Ловеч ще бъде издигнат шефът на националната комисия по изборния процес Евгени Узунов. Ако това стане, нищо чудно Стоилов да напусне и да отиде в друга лява формация, може би – в Българската левица, твърдят знаещите хора от червената централа.
Основното недоволство срещу Янаки Стоилов идва от старите ловешки комунисти. Те са срещу него, защото за всичките си мандати нищо не бил направил за областта.
Като че работата на депутата е да строи заводи в района си, коментират местни наблюдатели.

One thought on “Евгени Узунов води листата на БСП в Ловеч?!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.