Неадекватни действия на община Ловеч след снега

img_1371_1За пореден път общинската управа показа неадекватни действия по време на снеговалежа миналата седмица. Писна ни да плащаме данъци, които трябва да покриват определени дейности в общината. В същото време наблюдаваме как същите не се извършват или се извършват по начин, който може да се окачестви като „отбий номер“.
На 23.02.2009 г. от името на ПП „Демократи за Силна България“ чрез Общински съвет с вх. N ОС-82/23.02.09, внесохме питане към г-н кмета на Община Ловеч относно снегопочистването и стопанисването на общинските паркинги, което подкрепихме със снимков материал. Копие изпращаме и на всички вас с молба да бъде дадена гласност на това питане в местните медии. Изпращаме ви повече от цитираните в питането 7 снимки, тъй като за него направихме по-тесен подбор.
Питането внесохме от името на ПП „ДСБ“, но то е по-скоро чисто гражданско отколкото политическо, защото всички ние, гражданите на Ловеч искаме да има ред, спокойствие, чистота и удобства в града ни.
Към момента на внасянето на настоящото питане (понеделник около 16:20 ч.) няколко полицаи бяха блокирали паркинга зад съда и не позволяваха паркиране с обяснението, че ще мине снегорин да почисти, с което движението се затрудняваше още повече. Малко „след дъжд качулка“, но си позволих коментара пред полицаите, че тази работа се прави нощем, когато няма движение, когато то е минимално. Можело е да бъде направено в неделния ден, когато няма паркирани автомобили. Отговорът им беше “ то така и за нас щеше да е по-лесно, ама …“, придружен с вдигане на рамене. Явно недоизказаното „ама …“ беше „няма кой да помисли“…
(По-долу виж питането до кмета Минчо Казанджиев.)

Данаил Данов, председател на ДСБ – Ловеч
От ПП „Демократи за Силна
България“

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.