Волен Сидеров посети Ловеч

p70806131Ловчалии посрещнаха във вторник с бурни аплодисменти и викове “Атака!“ и “Волен!“ лидерът на партията Волен Сидеров. Той държа дълга над час реч в ловчанското читалище, в която начерта основните позиции на националистите в предстоящите избори.
(По-долу виж основните тези в речта му.)
Преди това Сидеров се срещна с Ловчанския митрополит Гавриил, с който са говорили за връщането на църковните имоти. У нас държавата връща имотите на всички други църкви, не и на православните, категоричен бе Сидеров.
Лидерът на “черноризците“ бе придружен от цялата група депутати и евродепутати на “Атака“, което се случва само в Ловеч. Както е известно, атакистите напуснаха парламента, но въпреки това вчера са отишли да подкрепят вота на недоверие.
Да се откажат от кабелния си оператор, ако не излъчва телевизия СКАТ, пък призова множеството ловешкият лидер Кирил Гумнеров.

УПРАВЛЯВАЩИТЕ до последния момент ще бавят да решат как да се гласува през лятото, дали 2 в 1 или поотделно. Това е технически въпрос от цяла поредица спекулации. По-важно е какъв тип избирателна система ще се приложи. Мажоритарна или пропорционална?
НЕ СМЕ ГОВОРИЛИ с владиката конкретно за случая в село Гумощник с имота на църквата и килийното училище. Обсъждахме положения по принцип за връщането на имотите, имаме специален законопроект. Ние сме единствената партия, която поставя въпроса за статута на БПЦ и за връщане на имотите, национализирани след 1944 г. В момента според нас църквата ни е в потиснато положение, без данъчни облекчения.
СЪС ЗАОСТРЕНО внимание сме към всички местни организации преди изборите, затова обикаляме страната. Тъй като в момента олигарсите искат да влязат в политиката, създават партии, наливат пари, ние сме длъжни да говорим за този процес. Срещу този процес се борим със силна организация. Това е задача и пред ловешката организация. В Ловеч трябва да има поне един реализиран мандат.
СЕДМИЯТ вот на недоверие към правителството бе не добре обмислен и дискутиран и едва ли ще успее. С нас десните не са разговаряли. Но ние ще го подкрепим, защото сме против това продажно правителство.
АКО В СЛЕДВАЩИЯ парламент БСП, ГЕРБ и ДПС управляват заедно, което е възможно, това ще бъде възраждане на сегашната продажна коалиция. Само че вместо крадливия цар, ще гледаме неговия бодигард. Това е олигархична коалиция, която не е полезна на България. В момента политиката подкрепя олигархията, богатите. Това става с плоския данък, а ГЕРБ даже иска още по-плосък, даже вдлъбнат. “Атака“ е за данъци, които облекчават бедните хора и товарят богатите.
ПРЕСТЪПНОСТТА може да се отдели от властта, ако властта е в ръцете на хора, които нямат нищо общо с мафията и подземния свят. Случаят с Мургина е просто за отвличане на вниманието, подават ни го “отгоре“, от службите. Определени политици биват използвани за пощенски кутии. Всички злоупотреби с ДДС, акцизи и митниците отдавна ги знаем. Не носеше ли Косьо Самоковеца пари в куфарчета на Иван Костов? Така сега ги носят в централата на БСП.
СПОРЕД НЯКОИ изследвания “Атака“ вече е втора политическа сила, измествайки ГЕРБ. Но това се премълчава от медиите и агенциите. Не може да се заблуждава народа постоянно. ГЕРБ бе създаден, за да неутрализира “Атака“. ГЕРБ подкрепя една протурска политика. Докато “Атака“ сме единствените, които и тук, и в европарламента, сме против приемането на Турция в ЕС. Ако паднат границите с Турция, нас ще ни залеят, ще ни заличат. А Турция ще стане най-голямата страна в ЕС, по-голяма дори от Германия.
В БЪЛГАРИЯ има сива икономика за милиарди левове, колко точно, е въпрос на ревизия на държавата. Вместо да влязат в хазната, те отиват по олигарси. Въпросът е, че олигарсите са в ЦК на БСП – такъв е Георги Гергов, такъв е Людмил Стойков. Цялата БСП е пълна с богаташи, социалистите отдавна не са никаква лява партия, а най-дясната. За Гергов се говори, че е именно богаташ от ДДС.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.