Ангел Бончев: Още не знам кой ме отвлече

Три месеца след като беше освободен от похитителите си, бившият президент на футболен клуб „Литекс” Ангел Бончев се появи на публично място.

Пред журналисти в Габрово Бончев каза, че не знае защо той и съпругата му Камелия са станали жертва на отвличане и няма представа кои са извършителите, предаде bTV.

„Животът продължава и трябва човек да не спира да живее. И днес, все пак, имам някакви ангажименти към федерацията и утре тръгва кръг от републиканското първенство по мотокрос, малкият ми син също участва, както и големият. Вицепрезидент съм на федерацията“, каза Бончев.

„Щом се виждаме значи съм добре, така е, и съпругата ми и семейството ми. Не го пожелавам на никой да го изживее това нещо, за съжаление ми се случи на мен“, така футболният бос отговори на въпроса как се чувства в личен план.

На въпрос дали има информация от МВР докъде е стигнало разследването за отвличането му, Бончев отговори: „Нищо не мога да ви кажа. Това не е информация, която трябва да научавате вие, те работят хората по случая, нищо повече не мога да кажа. Благодаря ви за вниманието.“

Бончев каза още, че се винаги се е движил свободно по улиците и че няма подозрения за похитителите.

По думите му скандалите в българския футбол не са изненадали никой на фона на това, което става в държавата.

Бившият шеф на „Литекс“ прекара 50 дни в плен. По информация на разследващите, той е бил малтретиран физически и психически. В деня на освобождаването му – 12 юли, беше отвлечена съпругата му Камелия. Около две седмици по-късно похитителите я освободиха. Това стана, след като в ефира на bTV Бончев обяви, че дарява събраните за откупа 157 000 евро за благотворителност. (News.dir.bg)

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.