Камелия върната на Ангел Бончев срещу дарение за борба с рака

Съпругата на бившия президент на „Литекс“ Ангел Бончев – Камелия е открита от полицейски патрул в софийския квартал „Казичене“ около 4 ч. сутринта в сряда. Тя е била в „добро здраве“, друго полицията не съобщи. Цената е благородна – дарение за болни от рак.

Изненадващо няколко часа преди това Ангел Бончев се появи бТВ, за да обяви, че „дарява 157 000 евро за борба с рака на гърдата на фондация „Утре за всеки“. Парите са събрани от приятели, включително от Ловеч. Той прочете странно изявление и внуши, че няма новини за отвлечената си съпруга. С този жест бившият президент на „Литекс“ заявява, че иска да направи добро с надеждата то да му се върне. Оказа се съвсем друго нещо – това е бил знак, че ще послуша похитителите. Думите на Бончев, както и цялата приключила история, са многостранни и тепърва ще се изясняват.

Изявлението на Ангел Бончев:

„Знаете какво се случи с моето семейство. След като бях пуснат много хора, на които разчитах, се отдръпнаха от мен. Гриша Ганчев, собственикът на „Литекс Комерс“, ме отстрани от фирмата. От приятели успях да събера 157 хиляди евро за откупа на съпругата ми. От 19 дни нямам вест от нея. Тези пари ги дарявам за лечение и рехабилитация на болните от рак на гърдата. В момента ги давам на фондация „Утре за всеки”. Моля се на Господ да помогне на семейството ми“, заяви Бончев.

От записа се вижда как председателят на фондацията Марин Хаджийски връчва на Бончев договор за дарението и му благодари от името на всички засегнати от рака на млечната жлеза. Фондацията ни е популярна и преди да се случи дарението, което ни направи Ангел Бончев, каза Нина Хаджийска в сряда. Нямали сме и нямаме връзка нито аз или някой от моя екип, както и изобщо всички от фондация “Утре за всеки” с Бончеви или с някой друг от тяхното обкръжение. Това е чисто техен избор или им е помогнато да бъдем избрани”, каза още Нина Хаджийска.

Робин Худ похитил Ангел Бончев – вместо коментар

Ангел Бончев бе похитен пред дома си коло 1 часа през нощта на 21 срещу 22 май в столичния квартал „Дървеница“. Петдесет дни по-късно патрул на полицията го откри в безпомощно състояние и без документи за самоличност в квартал Княжево. По-късно стана ясно, че при предаването на част от откупа е отвлечена съпругата му Камелия. Тя бе в неизвестнот 19 дни. Това е най-странното “двойно” отвличане у нас, като за първи път бе похитена жена. Основните негативи, освен семейство Бончеви, ще понесе и компанията на Гриша Ганчев, която насила бе набъркана в тази странна гангстерска история. В която гангстерите са изключително благородни, нещо като Робин Худ.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.