Ангел Бончев? Не е жив, жив е!

Единствени в. „Атака“ и варненски сайт съобщиха, че отвлеченият президент на Литекс Ангел Бончев вече не е между живите. Те уточниха, че в основата на престъплението стои пламналата нова битка за преразпределение на каналите за дрога. Докато бил на власт, Румен Петков покровителствал свои хора, които редовно му се отчитали.

Сега най-близките хора на Румен Петков се отстранявали и на тяхно място се поставяли нови, верни на властта. Според източника веднага след падането на Глъвъта наркобосове са провели тайна среща в Южноафриканската република, на която са преразпределили пазара. Именно тогава било взето решение Ангел Бончев да бъде „заличен“ от списъка им. В ранните часове на четвъртък Бончев е трябвало да се срещне тайно за няколко минути с хора, които добре познавал. Затова отпратил жена си под предлог, че ще паркира колата им.

Част от шефовете на „Литекс“, близки приятели на Бончев, в четвъртък са правили съвещание за всички варианти, откъдето може да е поръчано отвличането, съобщи в. “Монитор”. Те са се събрали в апартамент в центъра на Ловеч, в който живее Костадин Димитров, брат на един от управителите в „Литекс комерс“. Коментирани са всички конкуренти и евентуални врагове.

Още в четвъртък в Ловеч пристигнали коли с разследващи от София. Те търсели помощ от колегите си за случая. Но Ангел Бончев не е получавал заплахи и в Ловеч го знаят като почтен човек.

След изчезването на футболния шеф собственикът на „Литекс“ Гриша Ганчев е взел предпазни мерки. С гардове са забелязали жена му и малката дъщеря на футболния бос, пишат. В петък обаче 13-годишната Тянита си тръгнала от училище с майка с, научи НГ. Четвърти ден от изчезналия Ангел Бончев няма никаква следа. Роднините не се отделят от мобилните си телефони, но похитителите все още не са потърсили връзка с тях.

Един коментар към “Ангел Бончев? Не е жив, жив е!

  1. А възможно ли е отвличането да е инсценирано, за да се скрие от тези, които наистина го търсят…ако има такива:)

    Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.