Лидия Шулева доведе в Ловеч 5 министри

Лидия Шулева (вляво) изтъкна, че НДСВ държи на екипносттаЛидия Шулева доведе петима зам.-министри в сряда вечер в Ловеч, за да заявят своята подкрепа за кандидатите за общински съветници на НДСВ Те заявиха, че са готови да подадат ръка на местната власт. Това стана ясно на среща, организира от НДСВ – Ловеч, и депутата Лидия Шулева, по повод закриването на кампанията за местните избори на в Ловеч.

Иванка Христова, зам.-социален министър, Екатерина В?иткова, зам.-министър на образование, Милена Паунова, зам.-министър на МРРБ, Лъчезар Борисов, зам.-министър на икономиката, Радослав Бозаджиев, зам.-министър на отбраната.

Екипната работа е важна и ние го демонстрираме, заяви депутатът Лидия Шулева. Важно е за ловчалии, защото те трябва да имат подкрепа на централната власт. Листата ни за общински съветници е най-качествена, допълни тя и призова да се гласува с бюлетина № 9, за да може градът да заеме своето достойно място в инвестиционната карта.

Съставът на листата съчетава традиция, младост, опит и амбиция. Другите партии критикуват, но никой не сочи конкретно как ще се справи с проблемите. Ние знаем, подчерта Шулева.

Д-р Атанас Григоров представи управленските приоритети на НДСВ. Радослав Хитов изтъкна, че общината за нас са хората – активни участници в обществения живот. Ловеч се нуждае от нармолна икономика, която ще реши проблемите ни, а образованието играе важна роля, допълни директорът на ГЧЕ. Времето за изграждане на ВУЗ в Ловеч е пропуснато, но ако иконимиката заяви тази нужда, тя сама ще го наложи.

Училище с добър директор няма нужда от реформа и Радослав Хитов е пример за това, подчерта Екатерина Виткова. Надявам се стачката на учителите да свърши по-скоро, защото не е в ничия полза.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.