Бойко Борисов в Ловеч – последната надежда е ГЕРБ

 

 

 

 

Д-р Анатолий Йорданов, Цветан Цветанов и Бойко Борисов в Ловеч.ГЕРБ е последната надежда на Ловеч, градът се нуждае от промени, практиката на другите партии с купуване на гласове трябва да се прекрати – това каза лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща в Ловеч в понеделник вечер. Препълнената зала обаче чакаше думите на Бойко Борисов. Генералът говори точно 15 минути – точно и ясно. Какво каза в Ловеч:

 

Законите в България се правят така от политиците, че да ги пазят тях самите. Ние от ГЕРБ правим друго – нашите кандидати са подписали декларации, че ако населението на едно селище е недоволно, те ще подадат оставка. Всеки ден са избори!

Второто нещо – ГЕРБ твърдо няма да прави коалиция с ДПС. Всички останали са правили или в момента са в коалиция с тях. Това е пагубно за народа. Срамно е едно българско правителство да управлява с мандата на ДПС. Това не може да се случи нито в Турция, нито в Сърбия.

БСП спечели изборите с поредица лъжи. Като се почне от това, че ще изтегли войските ни от Ирак и се стигне до разваляне на концесията с магистрала “Тракия”, която социалистите преди изборите сочеха като корупционна.

Нито едното изпълниха, нито другото.

ГЕРБ внесе проблема с магистрала “Тракия” в Брюксел и сега в четвъртък правителството ще трябва да отмени държавната гаранция над проекта. Това е нашата борба с корупцията.

Преди това Бойко Борисов представи кандидатите на ГЕРБ за кметове в Ловеч и околните селища, както и листата за общински съветници.

Първи пред аудиторията излезе д-р Анатолий Йорданов, кандидатът за кмет на община Ловеч. Тук беше и Минко Акимов, троянският кандидат, който пък бързаше за среща в Борима.

Самият Бойко Борисов пристигна след срещи в Плевен и Летница, след Ловеч отпътува за Тетевен. Изглежда само той в тази изборна кампания може да си позволи да бъде толкова кратък и ясен, като постави своеобразен рекорд в Ловеч.

 

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.