“Ред, законност и справедливост” в Ловеч разобличава ВМРО

 

 

Това се казва “опозиционер”!

 

 

На 3 август 2007 година в запис по Общинското радио „войводата“ от ВМРО – Ловеч, /ако все още има такова/  д-р Николай Николов се изцепи, че в Ловешкия общински съвет опозицията не си е на мястото. Действията й са неадекватни, че едни захождат на ляво, други на дясно. Само той бил на своето място и работел сам за дясната политика.

Че в Ловешкия общински съвет няма опозиция е известно още от самото му избиране. Но откъде въпросният „велик опозиционер“ да има такова високо самочувствие и наглост да се обяви за единствената опозиционна сила? Това в голяма степен е  неуважение и опит за замазване очите на избирателите.

Николов щял да търси партньори за местните избори в център – дясното политическо пространство. Само че той забравя едно нещо – колкото и да са слаби опозиционните партии в Ловеч, няма луди, които да направят коалиция с ВМРО – Ловеч. А още повече с него. Всеизвестно е как през изминаващия вече мандат на този местен парламент се държеше Николов.

Неизменно мястото му беше срещу Младен Младенов, шеф на групата на общинските съветници на БСП. Николай непрекъснато го следеше и гласуваше като него, т.е. заедно с БСП. И това, разбира се, не е случайно. Липсата на собствено, независимо мнение се определя изцяло от неговата зависимост от социалистите съветници – те го направиха председател на комисията по здравеопазване и социални дейности, въпреки несъгласието на бившето ръководство на ВМРО – Ловеч / т. е. тогава, когато действително имаше такава организация в Ловешка община.

„Опозиционерът“ Николов не само че не е никакъв политик, но със своите действия или бездействия провали много важни гласувания на десните съветници в Общинския съвет. Гласуването с БСП и винаги против идеите и вижданията на десните общински съветници не му дава никакво морално и политическо право да търси коалиция с тях.

Тези негови думи отново идват да покажат, че той не си е направил и ни най-малък труд да се поинтересува какво мислят за него политиците и хората с дясно – центристки убеждения. На това му се вика гьонсуратлък и безхаберие, а в голяма степен това е едно самозабравяне и самодоволство, които никога и никого не са водили до положителен край.

Николов, макар и да е вечният кандидат /до сега няма нещо, за което той да не се е кандидатирал/ трябва да има предвид факта, че при едно евентуално ново кандидатиране за кмет, общински съветник или каквото и да е друго, началният му старт ще е поне минус  1000 /хиляда/ гласа.

В настоящия местен парламент повечето са като въпросния опозиционер – забравили са всичко. Без каквито и да било задръжки се борят само за собственото си лично облагодетелствуване. Много малко са тези, които мислят за добруването на общината и нейните почти изчезнали жители.

По цял свят това се определя като политическа олигофрения :

1. Политическа – защото такива представители на властта си нямат

никакво понятие от политика:        , –

2. Олигофриния – защото начина на действие и мислене, лакомията и безпардонността на такива пишман-политици е олицитворение на това заболяване.

3.  Лакомията, простотията и ненаситността са по наследство.

За какъв дясно-центристки подход на коалиране говори Николов, като цялото ВМРО, и по – точно неговото централно ръководство, никога не е заявявало, че са десни. Само преди една година главният секретар на ВМРО Мирослав Мурджов при посещението си в Ловеч и среща с истинското общинско ръководство на ВМРО – Ловеч /сега такава организация не съществува/, заяви пред 11-те му члена, че ВМРО никога не е била и никога няма да бъде дясна партия.

Николай Николов преди няколко месеца също официално подкрепи кандидатурата на сегашния кмет за втори мандат.

Накъде по тъча тичате нефинтирани бе „ловешки войводи“, кого се мъчите да излъжете, какви са тези коалиции, които ще правите ?

Лидерът ви Каракачанов е агент на ДС с досие, дебело като в.“Работническо дело“ петъчен брой. Агент с пагони – но той май бил от “добрите” доносници, с което даже много се гордее. Знайте обаче, че такова животно добър доносник няма.

Също преди няколко месеца общинското ръководство на ВМРО в Троян е взело решение да се свали доверието от Каракачанов /справка в.“Стремление’/, но това са ВОЕВОДИТЕ от Троян, а не няколкото ловешки марионетки

Твоето място е при БСП и не се мъчи, защото и никой не ти вярва, че ще правиш някакви коалиции център -дясно /а пък и с кого ли ?/!!!

I

                                                                     Пресцентърът на ПП                               „РЕД,ЗАКОННОСТ,СПРАВЕДЛИВОСТ“ – ЛОВЕЧ

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.